Sol Nordkvist – 23 år och tvåbarnsmamma.

Så trött!

Hej!

Åh vad trött jag är. Jag har varit väldigt bra på att ha en fungerande dygnsrytm, men jag vet inte riktigt vad som hände med det inatt. Kollade på Eurovision som slutade vid 00.30, sen satte jag mig och kollade videos och sånt och helt plötsligt var klockan fyra. Oops! Blev såklart ändå upp med Hanna vid halv nio i morse, men trött är jag verkligen. Vi ska snart äta, sen vid klockan sex ska vi kolla på Bingolotto. Vi gör det nästan varje söndag. Hade tänkt bada badkar med Hanna för första gången också, Hon har tidigare bara badats i balja vilket hon inte tycker om, men ska bada tillsammans med henne idag och se om hon uppskattar det mer. Hört att många bebisar tycker att det är mysigt. Får se om det gäller även Hanna. Just nu sover hon dock vilket hon ska få fortsätta med tills hon själv väljer att vakna.

I fredags fick jag äntligen hem min dator! Varit utan dator i flera månader så det känns så himla skönt. Kommer vara lättare att blogga någorlunda regelbundet också då då jag inte tycker supermycket om att skriva på iPaden. Blir mer motiverad att skriva när jag sitter vid en dator än med en surfplatta.

Igår var jag och skrev kontrakt på lägenheten vi ska flytta in i. Vi skrev kontrakt på sex månader med möjlighet till förlängning. Tycker det är så kul att det är ett par hus från där jag bodde när jag var liten. Känns nästan som att göra en tidsresa att gå i det området, kan inte låta bli att tänka ”där hände det” och ”där gjorde jag det” och jag ler åt tanken som kommer upp ”ska jag gå hem till min kompis som bor där borta och plinga på och se om hon vill leka?”. Saknar att vara tio år ibland!

Idag passade jag på att fixa lite viktiga saker på Försäkringskassan, banken och Skatteverket. Ansöka om bostadsbidrag, underhållsstöd, fixa bank-ID till datorn och fixa med adressändring. Vi flyttar den 1/6. Rätt mycket att fixa och inte så superkul, men smidigt att allt går att fixa via datorn.

Nu ska jag äta, blir ravioli då det är snabbt och smidigt. Sen blir det bad. Hoppas alla haft en fin helg!

18446893_10210598552137583_5677711438373437473_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats