Sol Nordkvist – 23 år och tvåbarnsmamma.

Planer framöver

En sak jag fått frågan om är vad jag tänkt göra när mammaledigheten är slut. Föräldraledigheten håller ju inte på i evig framtid (även om man kan önska det, så himla mysigt att vara hemma med bebis) och något måste man ju göra efteråt också.

Jag har många drömmar. Resa jorden runt, bli miljonär, flytta utomlands, bli världskänd sångerska … Men om vi ska vara lite mer realistiska här:

  • Slutföra gymnasiet. I höst börjar jag en distansutbildning som kommer att hålla på tre terminer. Under de terminerna ska jag läsa klart mina gymnasieämnen plus psykologi och medier, samhälle och kommunikation. Ska bli bra att sätta igång med pluggandet igen, nu vill jag bara bli färdig!
  • Resa. Jag, Hanna och mamma ska resa iväg på en resa, troligtvis till Egypten. Jag skulle tro att vi åker i december, ska bli himla skönt att slippa vintern för en vecka! Hade helst åkt över jul och nyår, men så himla dyrt att åka då så blir nog i början av december istället.
  • Skriva en bok. Jag har länge tänkt på det nu och tänker att det är ett bra tillfälle att börja skriva till hösten, har dessutom sökt en romanskrivarkurs på deltid för att lyckas komma igång.
  • Förhoppningsvis gå på bröllop. Tänker inte berätta mer om det än, men det är en stor händelse i mitt liv (inte jag som ska gifta mig så ni behöver inte bli alltför nyfikna).
  • Ta körkort. Detta är inget som kommer att ske det kommande året, men har tänkt börja spara till det nu i höst. Känner att det är på tiden att jag får börja köra bil snart!

Detta är några av de planer jag har för tillfället. Säkert dyker det upp ännu fler idéer efter vägen, men det är dessa fem saker som är aktuella just nu. Jag har mycket som väntar!

Sol ღ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats