Sol Nordkvist – 23 år och tvåbarnsmamma.

En bra helg

Hej! Hoppas ni alla som läser detta har en fin helg ♡

Igår var jag och Hanna på BVC, vi har nyligen bytt BVC så var första gången vi var på nya stället. Där fick vi veta att hon väger 5300 nu, hon börjar bli stora tjejen! Hon blev dessutom tio veckor gammal igår, tiden går så himla fort att jag inte hinner med. Det känns som att det händer saker i hennes utveckling hela tiden och om det fortsätter såhär så är hon snart vuxen! Emanuel börjar ju skolan i höst, även det har gått så fort att jag inte riktigt förstår hur det gått till. Efter BVC träffade vi Erika och Zara och åt lunch. Zara får snart sin lilla bebis och jag längtar så himla mycket! Tycker att hon kan skynda sig att få nu. Hon ska också få en liten flicka. Efter att ha träffat dom åkte vi hem, var hemma i ett par timmar och vilade lite och matade Hanna, sen åkte vi till Sandviken till Sebbes mamma där hela släkten var samlad för kalas. Både Sebbe, hans mamma och hans syster fyller år med nån veckas mellanrum så alla tre blev firade. God mat och efterrätt. Hanna fick ha finkläder och för första gången någonsin hade hon på sig skor. Så himla sött!

IMG_3472

Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi var och storhandlade mat på Willys så nu är vi några hundra kronor fattigare men med skåp fyllda av mat. Det känns så skönt när man precis handlat och har allt hemma igen som man kan tänkas behöva. Hoppas kunna behålla rutinen med storhandling även när jag och Hanna bor själva sen. Kommer bli lite extra jobb att handla ensam, men jag är envis så jag tror nog att jag ska lyckas komma hem med matkassar då också även om det blir många. En fördel då är att det finns hiss.

Jag märker verkligen vad gäller kläder att Hanna börjar bli större. De flesta av hennes mössor börjar bli för små. Sorterade ur idag och fick lägga undan nästan tio mössor som blivit för små så finns inte så många kvar nu som hon kan ha. Nu börjar jag förstå vad folk menade när de tipsade om att inte köpa så mycket i minsta storleken utan satsa på större, redan nu måste jag nämligen skaffa nytt. Om ni ser på bilden där uppe så fick hon lite märke i pannan efter mössan, så nu blev den bortsorterad. Tur att Zara snart får sin bebis, då har jag någon att ge bort saker till som Hanna växer ur.

Hanna blir så mycket mer lekfull och nyfiken för varje dag. Hon älskar verkligen sitt babygym och sin babysitter och hon tycker att det är jättekul när jag tar henne på näsan och säger pip. Att jag sjunger för henne tycker hon också jättemycket om och ofta så somnar hon av det. Jag minns att min mamma ofta sjöng för mig när jag var liten och Hanna får höra ungefär samma sånger som jag fick när jag växte upp.

Apropå sånger så hittade jag en sång jag tycker är superfin. Ni borde lyssna på den!

[youtube]https://youtu.be/tX9OS6xhy4g[/youtube]

 

Sol ღ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats